Opleiding

Mijn opleiding pedicure heb ik gevolgd bij het Opleidingsinstituut IMKO en de opleiding nagelstyliste heb ik gevolgd bij het Opleidingsinstituut BT Nails beide gevestigd in Rotterdam.
De opleiding Medisch Pedicure heb ik gevolgd bij Opleidinginstituut 
Dermé te Brielle.

In september 2012 ben ik gestart met de opleiding Medisch Pedicure en heb deze inmiddels succesvol afgerond, zodat ik u nog beter van dienst kan zijn. Het diploma Medisch Pedicure is niet alleen voor behandelingen van cliënten met reuma, diabetes en de overige risicovoet maar ook voor specialistische technieken, zoals nagelregulatie het plaatsen van nagelbeugels, ortheses, drukvrij leggen en nagelreparatie.

Tijdens de opleiding Medisch Pedicure ben ik 1 dag per week werkzaam geweest in Pedicure praktijk Voornesteyn van Nancy Klompenhouwer, om zo de nodige ervaring op te doen. Deze praktijk is gevestigd in verzorgingshuis Voornesteyn te Hellevoetsluis. 

In september 2018 ben ik gestart met de opleiding Medisch Sport Pedicure en heb deze inmiddels succesvol afgerond. Hierdoor ben ik aangemeld bij SCAS, Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg. De opleiding heb ik gevolgd bij MSP Opleidingen te Leiden, sinds 1984 gespecialiseerd in massage- en gerelateerde opleidingen.

Als gediplomeerd Medisch Pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet, en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister van ProCert. 
Dit is alleen mogelijk met een erkend diploma.